Kjære medlem i Møre og Romsdal

Julekort 2023

Vi ønsker god jul og et godt nytt år.

Julen og høytiden er rett rundt hjørnet og i den forbindelse vil vi på fylkeskontoret takk for året som snart er forbi. Vi ønsker å rette en varm takk til sykepleiere i hele fylket for den utrolige innsatsen og dedikasjon dere viser hver dag. Spesielt i denne tiden hvor omsorg og medmenneskelighet er mer verdifull enn noensinne.  

Dere jobber utrettelig for å gi sykepleie til de som trenger det mest. Gjennom lange skift, utfordrende øyeblikk og et konstant press, fortsetter dere å være kompetente sykepleiere med empati og medfølelse. I julens ånd vil vi utrykke vår dypeste takknemmelighet for deres engasjement og til tider offer. Vit at dere gjør en uvurderlig forskjell i menneskers liv. 

For oss på fylkeskontoret har året preget av landsmøte, lokalvalg, konferanser, medlemsmøter og hverdagsmøter. Rådgiverne har gjort en formidabel jobb med å bistå medlemmer og tillitsvalgte og spesielt etter at vi måtte omgjøre en rådgiverressurs til administrativ leder tidlig i høst. Fylkesledelsen har hatt sine møter med Mørebenken, politiker, forbundsledelsen og andre interessenter. Men mest av alt setter vi pris på å møte og snakke med våre medlemmer. Vit dette våre kjære sykepleiere over hele fylke, dere gjør oss så stolte. Selv om hverdagen er travel, til tider stresset og uoverkommelig, så betyr din jobb noe for en annen! 

Må denne juletiden bringe glede, fred og hvile til dere alle.
God jul og et fantastisk nytt år! 

Trine Bruseth Sevaldsen, Gjermund Øysteinsson Moe, Sabine Hochstrat, Renate Kleive, Anne Ma Christensen Hovde og Theresa Iversen