NSF Troms og Finnmark skal deles - vil DU være med å påvirke?

valg troms og finnmark

Det første vi i NSF må gjøre, er å velge nye nominasjonskomitéer - én for NSF Troms og én for NSF Finnmark. Valget av nominasjonskomitéer skal gjennomføres på hovedtillitsvalgtkonferansen 10. - 11. april 2024.

Vanligvis avholder nominasjonskomitéen 4- 6 møter, og vervet avsluttes etter at valg av nytt fylkesstyre er gjennomført. NSF vil gi opplæring til de nye nominasjonskomitéene, og dekker eventuelle reise- og oppholdsutgifter. Det gis også møtehonorar for hvert møte.

Nominasjonskomitéen skal avgi innstilling på valg av nytt fylkesstyre. Hoveddelen av arbeidet i nominasjonskomitéen vil foregå fra senhøsten 2024 frem til nye fylkesstyrer er valgt sannsynligvis i løpet av første halvår 2025.

Det skal velges leder, 4 medlemmer og 4 varamedlemmer i hver nominasjonskomité. Alle medlemmer som tilhører Troms fylke, kan være kandidat til nominasjonskomitéen for NSF Troms, og alle medlemmer som tilhører Finnmark fylke, kan være kandidat til nominasjonskomitéen for NSF Finnmark.

Synes DU dette høres spennende ut, og noe DU vil være med på? Eller er DU rett og slett nysgjerrig på å lære mer om NSF? Da er kanskje akkurat DU den rette til å være med i nominasjonskomitéen! Eller kanskje kjenner du noen du vil forslå til vervet?

Ikke nøl – meld din interesse, eller få en kollega til å foreslå deg. Fyll ut villighetserklæringen og send den inn til NSF Troms og Finnmark på tromsogfinnmark@nsf.no innen 9. mars 2024.

Dersom du vil vite mer eller noe er uklart, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon (+47) 994 02409, be om fylkeskontoret i Troms og Finnmark, eller send e-post til tromsogfinnmark@nsf.no