Planlagt og faktisk bemanning

Planlagt og faktisk bemanning

Kartleggingen av planlagt og faktisk bemanning er med på å vise hvordan den faktiske bemanningssituasjonen er i kommunehelsetjenesten. Vi vet at rett kompetanse er viktig for pasientsikkerheten og for arbeidsmiljøet. Kartleggingen viser avviket mellom planlagte sykepleiervakter kontra den faktiske bemanningen og hvem som erstatter vaktene.

Tillitsvalgte er viktig

For å få gjennomført kartleggingen av planlagt og faktisk bemanning er vi avhengig av hjelp fra tillitsvalgte. Vi vil gjennomføre Teamsopplæring i uke 8. Hovedtillitsvalgte i hver kommune vil få innkalling som kan videresendes til de som vil bistå med registrering. Tillitsvalgte har også tilgang til Nano-learning.

Det er viktig at det planlegges og settes av tid til selve kartleggingsarbeidet og at det opprettes dialog med leder. Det er sendt ut informasjonsbrev om planlagt og faktisk bemanning til alle postmottak i kommunene.

Nytt av året

I år prøver vi å få til avkrysningsmuligheter istedenfor fritekst i selve kartleggingsskjema.

Planlagt og faktisk bemanning
Eksempler på type avkrysningsmuligheter

Hurra - DU kan vinne premier

Alle som registrerer, er med i trekningen av valgfrie produkter i nettbutikken, verdi à 500 kroner. I tillegg har NSF Troms og Finnmark fem premier som trekkes lokalt.

Lykke til med et viktig arbeid!